KLANTENSERVICE:
+31 (0) 24 37 34 200
WELKOM

Art Line Artpublishing is wereldwijd actief en uitgegroeid tot een succesvolle en dynamische trendsetter binnen deze branche.
Onze collectie bestaat uit artprints, posters, kunst op maat producten maar ook complete wanddecoraties.

Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit en natuurlijk is innovatie een zeer belangrijk aspect binnen onze organisatie.

Art Line Holland -Art Concept International " Wall decor" specialist!

Gaarne stellen wij ons aan u voor. A.C.I. is een bedrijf, dat zich ten doel heeft gesteld om op het gebied van wanddecoraties, te weten, kunstposters, artprints,  posters, originele kunst en complete wanddecoraties voor diverse branches een collectie te verwezenlijken.
Wij geven u de mogelijkheid om op een snelle en overzichtelijke wijze voor uw bedrijf of doelgroep de juiste wanddecoratie te realiseren. Deze worden op onze diverse websites aangeboden zoals op www.inlijst.nl, of www.Artbol.nl, en www.artconceptinternational.nl

Art Concept International BV, is sinds 2008 actief. De kwaliteit van de collecties die Art Concept Int. BV verkoopt/distribueert bestaat uit de diversiteit en de kwantiteit die zij aanbieden. Deze worden betrokken van meer dan 30 uitgevers wereldwijd. Dankzij deze samenwerking biedt ACI nu meer dan 150000  artprints en heeft het een stevige positie in deze branche. Daarnaast is ACI  actief in nieuwe product innovaties en is distributeur van internationale wall decor producenten.

 

Service heeft naast een uitmuntende collectie de hoogste prioriteit binnen de ACI organisatie.
Sinds 2014  zijn wij begonnen om de  ART LINE collectie uit te breiden met mooie en trendy images.
Ook heeft Art Line haar collectie met exclusieve werken verder uitgebreid, Acrylic art and polygrafiek deze worden via dealers verkocht. 

Onze producten


 

Klik hier om de catalogus om te bekijken